Ontdek de

ULTRASOON
SENSOREN

van microsonic

Over

SENSOR PARTNERS

Sensor Partners is al bijna 30 jaar de toonaangevende leverancier van sensoren. Sensor Partners levert voornamelijk contactloze sensoren, waarmee haar klanten beter kunnen meten, detecteren, bewaken en positioneren. Oftewel om processen algeheel te verbeteren en automatiseren.

Sensor Partners werkt uitsluitend samen met A-kwaliteit leveranciers. Samen met onze partners werken wij voor de meest vooraanstaande nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven.

LCA-2 LinkControl

Eenvoudig instellen van je microsonic sensoren

#wekunnennu70meter

Met de nieuwe LCA-2/K70 Linkcontrol is de gebruiker in staat om ultrasoon sensoren van microsonic te configureren met een kabellengte tot 70 meter tussen sensor en Linkcontrol…

LCA-2, LinkControl koffer van microsonic

Deze maand

IN DE SPOTLIGHT
Danique

Aan het woord...

Danique Vissers
“Logistiek”

Sinds juli 2015 werk ik met veel plezier bij Sensor Partners. Als logistiek medewerker ben ik verantwoordelijk voor de gang van zaken in ons magazijn. Ik zorg voor de zendingen naar onze binnen- en buitenlandse klanten en de verwerking van de binnenkomende goederen. Mijn uitdaging is dit proces zo goed en zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren, zodat de klant op tijd de bestelling ontvangt!

Blijf op de hoogte

NIEUWTJES

Testimonials & Reviews

KLANTEN AAN HET WOORD