Over

SENSOR PARTNERS

Sensor Partners is al bijna 30 jaar de toonaangevende leverancier van sensoren. Sensor Partners levert voornamelijk contactloze sensoren, waarmee haar klanten beter kunnen meten, detecteren, bewaken en positioneren. Oftewel om processen algeheel te verbeteren en automatiseren.

Sensor Partners werkt uitsluitend samen met A-kwaliteit leveranciers. Samen met onze partners werken wij voor de meest vooraanstaande nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven.

LCA-2 LinkControl

Eenvoudig instellen van je microsonic sensoren

#waarommoeilijkdoenalshetmakkelijkkan

LCA-2 Linkcontrol-adapter en software voor microsonic ultrasoon sensoren. Instellen, parameteriseren en dataloggen in grafisch overzichtelijke weergave. Geleverd in koffer, inclusief software, handleiding en aansluitaccessoires.

De LCA koffer voor linkcontrol software

Deze maand

IN DE SPOTLIGHT
Wouter van Bergen

Aan het woord...

Wouter van Bergen
“Applicatie Specialist”

Sinds 2016 ben ik bij Sensor Partners in dienst als Applicatie Specialist. Samen met klanten werk ik aan technische oplossingen voor hun uitdagingen. Dat kunnen bestaande toepassingen zijn, of nieuw te ontwerpen applicaties.

Het is een uitdaging om bij de aanvang van een nieuw project met een frisse blik naar de applicatie te kunnen kijken. Het geeft vooral een kick wanneer ik de klant kan verrassen met een sensoroplossing waar zij initieel nooit aan hadden gedacht…!

In mijn vrije tijd ga ik een technische uitdaging ook niet uit de weg. Ik ben dan graag in de garage te vinden om aan mijn race auto te sleutelen.

Blijf op de hoogte

NIEUWTJES

Testimonials & Reviews

KLANTEN AAN HET WOORD