Bezoek ons op Food Technology

 Wij zijn aanwezig op de Food Technology beurs in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Deze was aanvankelijk op 1 en 2 december, maar is vanwege de corona maatregelen verplaatst naar 13 en 14 april. Dan zullen wij verschillende demonstraties tonen van sensoroplossingen in de voedingsmiddelenindustrie. 

Zo zullen wij onder andere demonstraties tonen van de pms sensoren van microsonic, BX area sensors en QF fotocellen van Micro Detecters en SM9000 fotocellen van Telco Sensors.

De pms sensoren van microsonic zijn speciaal voor applicaties waar de hoogste eisen aan hygiëne worden gesteld en voldoet aan de EHEDG certificering. Er zijn twee versies van de sensor beschikbaar.

De BX10SR/0A-HB9K area sensors van Micro Detectors zijn uitgerust met IP69K en lenen zich goed voor detectie van objecten over de transportband en werken betrouwbaar bij hoge mate van vochtigheid of zelfs water- en/of schoonmaakmiddelen.

De SM9000 zijn zender & ontvanger fotocellen van Telco Sensors. De fotocellen detecteren betrouwbaar in de meest uitdagende condities, zoals vochtige, vuile of koude omgevingen.

De QF serie fotocellen van Micro Detectors hebben een RVS behuizing en beschikken over een IP69K beschermingsklasse evenals een ECOLAB certificering. De QF fotocellen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

Schrijf je hier GRATIS in voor de Food Technology beurs

Food technology beurs 2022

Geadviseerde producten