Bezoek Sensor Partners op Food Technology

 Wij zijn aanwezig op de Food Technology beurs in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Deze was aanvankelijk op 1 en 2 december 2021, maar is vanwege de corona maatregelen verplaatst naar 13 en 14 april 2022. Dan zullen wij verschillende demonstraties tonen van detectie oplossingen in de voedingsmiddelenindustrie. 

Zo zullen wij onder andere demonstraties tonen van de pms sensoren van microsonic, BX area sensors en QF fotocellen van Micro Detecters, SM9000 fotocellen van Telco Sensors en CleanSIGN signaallamp van Werma.

De pms sensoren van microsonic zijn speciaal voor applicaties waar de hoogste eisen aan hygiëne worden gesteld en voldoet aan de EHEDG certificering. Er zijn twee versies van de sensor beschikbaar.

De BX10SR/0A-HB9K area sensors van Micro Detectors zijn uitgerust met IP69K en lenen zich goed voor detectie van objecten over de transportband en werken betrouwbaar bij hoge mate van vochtigheid of zelfs water- en/of schoonmaakmiddelen.

De SM9000 zijn zender & ontvanger fotocellen van Telco Sensors. De fotocellen detecteren betrouwbaar in de meest uitdagende condities, zoals vochtige, vuile of koude omgevingen.

De QF serie fotocellen van Micro Detectors hebben een RVS behuizing en beschikken over een IP69K beschermingsklasse evenals een ECOLAB certificering. De QF fotocellen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

De CleanSIGN van WERMA speciaal ontwikkeld voor de food industry. De signaaltoren met visuele signalering van rood/geel/groen lampen en met een audiosignalering beschikt over IP67 en IP69K beschermingsklasse.