Micro Detectors

Sinds 1971 ontwerpt en produceert Micro Detectors een uitgebreid assortiment van industriële sensoren. Laserlichtschrankeninductieve und capacitieve sensoren zijn bijvoorbeeld onderdeel van het brede assortiment van M.D. Micro Detectors is gevestigd in Modena, in de Emilia-Romagna regio, waar een hoge industriële ontwikkeling is. In 1991 is er daarnaast een vestiging geopend in Barcelona en in 2012 is er ook een vestiging geopend in Tianjin.

Wie is Micro Detectors?

De ontwikkeling en productie van de sensoren worden uitgevoerd in Modena, waardoor M.D. volledige controle heeft over alle processen, technologie en kwaliteit. Door het integreren van alle support processen, maakt dit mogelijk dat M.D. efficiënt sensoren van hoge kwaliteit produceert, die gelijk staan aan die van de beste ontwikkelaars in de industrie.

De technologie, kwaliteit en prestaties van deze sensoren, die voortvloeien uit een lange traditie in deze sector, worden benadrukt door een serviceniveau op basis van snelheid en flexibiliteit. De M.D. sensoren staan bekend om hoe robuust en duurzaam ze zijn, zelfs bij slechte condities.

Kernwaarden van Micro Detectors

Sterke industriële roeping, hoog technologisch niveau, professionaliteit, expertise, enthousiasme, trots, inspanning voor constante verbetering en reactie op professionele uitdagingen zijn de sleutelwoorden die de stijl van M.D. kenmerken.

Micro Detectors is een bedrijf met een duidelijke identiteit. Ze noemen het M.D. stijl en het betekent voor Micro Detectors het volgende: “mensen voor wie werken een plezier en een grote passie is en niet alleen een behoefte of een plicht. Werk is een eindeloze uitdaging, een middel om zelfrealisatie te bereiken en iets nuttigs te creëren voor iedereen, zowel binnen als buiten ons bedrijf. Mensen die geen uitdagingen uit de weg gaan, maar ze juist met enthousiasme aangaan.”

In kernwoorden is dit de M.D. stijl: team spirit, professionaliteit, kwaliteit, durf, initiatief en kwaliteit. Dit wil M.D. altijd garanderen, zonder ergens op te korten. M.D. streeft er naar om om deze kernwaarden na te leven en dit terug te laten zien in hun sensoren.

Logo Micro Detectors

Meer weten over Micro Detectors?

Kontaktanfrage

Wie möchten Sie, dass wir Sie kontaktieren?