Company

Over het bedrijf
Sensor Partners is de toonaangevende producent en leverancier van contactloze detectie- en meetsystemen voor de industriële automatiseringsmarkt. Ons blijvende succes is al sinds 1991 gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en bezielde samenwerking. Met een enthousiast team van ervaren professionals opereren wij vanuit onze kantoren in Nederland en België. Het is ons doel om betrouwbare detectie- en meetoplossingen te bieden die onze klanten helpen hun eigen prestaties en processen te verbeteren.

Wij zijn er trots complete detectie vraagstukken op te kunnen lossen door te putten uit onze eigen expertise en brede assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten. Altijd één vast aanspreekpunt en direct contact in plaats van overleg en onderhandeling met de verschillende toeleveranciers. Zo blijft alles helder en transparant. Ons vermogen om turnkey projecten te leveren heeft ons in staat gesteld te groeien en nieuwe markten en gebieden te betreden. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid aan contactloze meetsystemen en de nieuwste technologieën te implementeren. Zo trachten we altijd een klantgerichte totaalbenadering te realiseren.
Bedrijfsfilosofie
Sensor Partners streeft er voortdurend naar de prettigste, meest gewaardeerde totaalleverancier te zijn van contactloze detectie- en meetsystemen. Ons doel is ervoor te zorgen dat de contacten met onze relaties langdurig en plezierig zijn. Onze klanten presteren beter omdat we constant samenwerken om hun detectie- en meettoepassingen te verbeteren. Sensor Partners zal altijd de beste sensoroplossing bieden. We zijn vastberaden om maximaal succes te behalen bij alles wat we doen. We werken met passie en integriteit, we zijn flexibel en bereid ons aan te passen aan alle uitdagingen waar we in de toekomst mee te maken krijgen. Dit doen we al meer dan 25 jaar voor een groot aantal gerenommeerde bedrijven. Wij danken deze positie aan de betrouwbaarheid van onze producten en diensten, onze expertise en innovatiekracht, onze passie, gedrevenheid en volledige inzet voor klanttevredenheid.