microsonic mic+35/DIU/TC

mic+35/DIU/TC

Short description:
mic+35/DIU/TC is an ultrasonic sensor in M30 housing with LED-display and a range of 65 to 600 mm, 1 x PNP switching output and an analogue 4-20 mA/0-10 Vdc output.
Article nr.: 10040150
Brand: microsonic
Delivery time: from stock
Downloads: Datasheet / Manual

Direct quotation

Description

microsonic mic+35/DIU/TC

De mic+35/DIU/TC is een high-end ultrasoon sensor in een cilindrische M30 behuizing. De sensor is voorzien van een LED-display waarop de actuele meetwaarden zijn af te lezen in mm, cm of %. De mic+35/DIU/TC heeft een bereik van 65 tot maximaal 600 mm en is voorzien van 1 x PNP schakeluitgang, welke NO of NC instelbaar zijn plus een analoge uitgang, zowel 4-20 mA als 0-10 Vdc. De resolutie van slechts 0.025 mm resulteert in een uiterst nauwkeurige detectie.

Instelfuncties
Via twee druktoetsen maakt u eenvoudig instellingen. Daarnaast kunnen instellingen gemaakt worden via de COM-ingang en via de LinkControl software.

Filterfuncties
mic+ sensoren bieden de mogelijkheid uw uitgangswaarden te filteren. Op deze manier kunt u in kritische applicaties uw meting stabiel maken. Bijvoorbeeld door het wegfilteren van een roerwerk in een tank of silo met het voorgrondfilter. Naast het type filter is ook de sterkte van het filter instelbaar.

Synchronisatie- & multiplexfunctie
De mic+ serie heeft een automatische synchronisatie- en multiplex functie voor het toepassen van meerdere mic+ sensoren in een kleine ruimte.

Temperatuurcompensatie
De ultrasoon sensoren uit de mic+ serie zijn uitgevoerd met geavanceerde temperatuurcompensatie voor het garanderen van een nauwkeurige meting, ook bij temperatuurschommelingen.

Specifications

Type: Ultrasonic sensor
Housing: M30
Output: 1 x PNP, 1 x 0-10Vdc/4-20 mA
Operating range: 65 - 350 mm
Detection Range: 65 - 600 mm
Connection: 5-pin M12-connector
Supply voltage: 9 - 30 Vdc
Sealing class: IP67
Settings: Via display, COM input & LinkControl
Material: Nickel plated brass
Response time:
Switching frequency: 12 Hz