FLIR GF320

prix par pièce
sur demande
2-4 semaines
Ik wil een offerte

Description

De FLIR GF320 is een lichte warmtebeeldcamera geschikt voor het detecteren van methaan en andere koolwaterstofgassen. Deze camera is in staat om zelfs de kleinst mogelijke gaslekken in real-time te weergeven dankzij de extreme gevoeligheid. Verder meet de GF320 temperaturen van -20°C tot 350°C met een nauwkeurigheid van ±1°C. De geïntegreerde GPS data helpt ten slotte om de exacte locatie te vinden van fouten of lekken, zodat deze sneller gerepareerd kunnen worden.

Gasdetectie camera’s voor het zichtbaar maken van alle onzichtbare gassen

De FLIR GF serie zijn gasdetectie camera’s die in staat zijn om alle onzichtbare gassen zichtbaar te maken. Olie- en aardgasfaciliteiten, energiebedrijven, etc. bestaan vaak uit grote installaties en connecties die regelmatige inspecties vereisen. De kans op lekken of andere schade is vaak klein, maar de gevolgen kunnen desastreus zijn voor de aanwezige mensen. De FLIR GF camera’s vormen een betrouwbare en nauwkeurige oplossing voor het visualiseren van verschillende gassen in allerlei omgevingen. 

In real-time visualiseren van de kleinste gaslekken met de GF320

De FLIR GF320 is een gekoelde gasdetectie camera geschikt voor het visualiseren van gaslekken van methaan en andere koolwaterstofgassen. De camera is in staat om grote gebieden snel te scannen en lekkages in real-time te detecteren. Ideaal om zeer kleine gaslekkages op te sporen die moeilijk te bereiken zijn met contact meetinstrumenten. Er kunnen duizenden onderdelen per shift worden gescand zonder dat het proces daarbij onderbroken hoeft te worden. Bovendien is deze camera uitzonderlijk veilig te gebruiken, omdat mogelijk gevaarlijke gaslekken van een veilige afstand kunnen worden ontdekt en bewaakt. 

De gassen die door de FLIR GF320 onder andere gedetecteerd kunnen worden

Spécifications

Informations complémentaires

Longueur d'onde

3.2 – 3.4 µm

Précision

1℃

Resolutie

320 x 240 pixels

Série

GF

Plage de température

-20°C tot 350°C

Thermische gevoeligheid

<15 mK

Type

Warmtebeeldcamera

Version

Gasdetectie camera

Marque

Téléchargements