FLIR GF77

prix par pièce
sur demande
2-4 semaines
Ik wil een offerte

Description

De FLIR GF77 is een compacte ongekoelde gasdetectiecamera met uitwisselbare lenzen geschikt voor het in real-time detecteren en visualiseren van gassen zoals methaan, zwavelhexafluoride (SF6), ethyleen, ammoniak en meer. Hierdoor kunnen gaslekkages sneller en efficiënter gedetecteerd worden. Deze camera heeft de flexibiliteit om deze verschillende gassen te detecteren doordat de lenzen gemakkelijk te verwisselen zijn tussen een Low range (LR) & een High range (HR) lens. De GF77 is ideaal voor het detecteren van gassen en het doen van temperatuurmetingen voor warmte inspecties bij energiebedrijven, olie- en aardgasactiviteiten, chemische/productiefaciliteiten de voedingsmiddelenindustrie en de agricultuur.

Het zichtbaar maken van al uw onzichtbare gassen

De FLIR GF serie zijn gasdetectie camera’s die in staat zijn om alle onzichtbare gassen zichtbaar te maken. Olie- en aardgasfaciliteiten, energiebedrijven, etc. bestaan vaak uit grote installaties en connecties die regelmatige inspecties vereisen. De kans op lekken of andere schade is vaak klein, maar de gevolgen kunnen desastreus zijn voor de aanwezige mensen. De FLIR GF camera’s vormen een betrouwbare en nauwkeurige oplossing voor het visualiseren van verschillende gassen in allerlei omgevingen. 

Ongekoelde gasdetectiecamera voor visualiseren van gaslekkages en uitvoeren van warmte-inspecties

De FLIR GF77 is een ongekoelde gasdetectiecamera geschikt voor het visualiseren van gaslekkages en is in staat om periodieke warmte inspecties uit te voeren. Deze camera geldt als een compact en betaalbaar alternatief voor de toonaangevende gekoelde optische gasdetectie camera’s. De FLIR GF77 beschikt bovendien over een aantal handige features die zorgen voor een gebruiksvriendelijke en geavanceerde oplossing voor het detecteren van gassen.

Haarscherp 4″ LCD display

Het haarscherpe 4″ LCD display met ultra contrast is zichtbaar vanuit iedere hoek (180°) en in iedere omgeving. 

180° draaibare lens

Maak gemakkelijk beelden boven je hoofd, op de grond of op lastig bereikbare plaatsen zonder een oncomfortabele houding aan te nemen. 

Gemakkelijk verwisselbare lenzen

Met de gemakkelijk verwisselbare lenzen (LR & HR) heb je als inspecteur altijd de flexibiliteit om met deze camera een groot aanbod aan gassen te visualiseren.

Lasergestuurde autofocus

De lasergestuurde autofocus reageert direct op iedere beweging waardoor het beeld altijd scherp is. Mogelijk door de ingebouwde laserafstandmeter.

Geavanceerde features voor een maximaal resultaat

Temperatuurcalibratie voor handmatige aanpassing contrasten tussen gas en achtergrond. Met 1-Touch Level/Span auto-asjustment in staat om direct contrasten te verhogen. Accenturen van plume movement met de FLIR High Sensitivity Mode (HSM).

Organiseren van bevindingen

Verschillende tools beschikbaar om bevindingen te organiseren, zoals GPS, Wi-Fi en annotatie. Bovendien veel mogelijkheden voor het maken van snelle rapportages van de bevindingen.

Spécifications

Informations complémentaires

Beeldfrequentie

30 Hz

Longueur d'onde

7 – 8.5 µm

Précision

± 3℃

Resolutie

320 x 240 pixels

Série

GF

Plage de température

-15°C tot 50°C

Thermische gevoeligheid

<25 mK

Type

Warmtebeeldcamera

Version

Gasdetectie camera

Alimentation

Li-ion batterij

Marque

Téléchargements