COAST-56-45°-VIS-IR4

prix par pièce
3.382,00 hors TVA
2-4 semaines
Numéro d'article: 240-0339 Catégories: , , ,
Ik wil een offerte

Description

De COAST-56-45°-VIS-IR4 is een hybride sensor die zowel kleur-, glans- als structuurmetingen kan uitvoeringen. De sensor meet op een afstand van ca. 56 mm met een spotgrootte van 20 mm met hoge nauwkeurigheid en -snelheid de kleur, glans, en structuur van oppervlaktes. Denk bijvoorbeeld aan folies, kunststoffen, koperfolies, maar ook aluminium, fineer, hoogwaardige textielen en kunstleer of Alcantara. Soms is het kleurverschil, maar ook het glansverschil tussen diverse oppervlaktes zeer gering, maar betreft het wel degelijk een andere kwaliteit. De additionele meting van de structuur van de oppervlakte kan hier een uitkomst bieden. Dit state-of-the-art meetsysteem maakt het mogelijk om grip te krijgen op belangrijke parameters tijdens het productieproces en is een onmisbaar instrument voor de Kwaliteitsmanager!

Over de COAST serie

De sensoren van de COAST-serie zijn hybride sensoren die bestaan uit twee type geïntegreerde sensoren die alleen worden gesynchroniseerd door het LED-ringlicht maar verder onafhankelijk van elkaar werken. Beide sensoren kunnen worden aangesloten op een PLC of PC. Een van de twee sensoren (kleurensensor) geeft informatie over de kleur en glans van het te inspecteren object, terwijl de andere sensor (structuursensor) de structuur van het oppervlak controleert.

Utilisation de la dispersion vers l’avant ou vers l’arrière de surfaces d’objets dans le mode PARA : certaines surfaces d’objet sont très difficiles à différencier lorsqu’on recourt seulement à la dispersion vers l’arrière. Mais si on y ajoute aussi la dispersion vers l’avant, les surfaces qui sont très proches au niveau des couleurs, mais qui disposent d’une structure légèrement différente, peuvent être très bien différenciées l’une de l’autre. A cette occasion, de la lumière est dirigée sur la surface sous un angle de -30° et de +30° (ou -45° et +45°) par rapport à la normale (verticale). Une seule source lumineuse est ici active, qui permet de pouvoir faire une évaluation indépendante de la dispersion vers l’avant et vers l’arrière.

Spécifications

Informations complémentaires

Application

Automatisering, Meten

Type

Glansmeetsensor, Kleurendetectiesensor, Structuurmeetsensor

Série

COAST

Sortie

NC, NO, NPN, PNP

Aantal uitgangen

5

Interface

RS232

Classe de protection

Matériau

Aluminium

Portée

60 mm

Ratio spot

20 mm at 56 mm

Alimentation

24 Vdc

Marque

Téléchargements

Vous aimerez peut-être aussi…