Filtres

Verplaatsingslasers, ook wel displacement-meetsensoren, werken op basis van het triangulatie principe. Dit principe leent zich uitstekend voor het meten van korte afstandsfluctuaties met een nauwkeurigheid tot max. 2 µm. De verplaatsingslasers zijn ideaal voor diktemetingen, profielmetingen en positioneringsdoeleinden.

Filtre

L-LAS-LT-CL serie

De L-LAS-LT-CL serie van Sensor Instruments bestaat uit verplaatsingslasers in IP64 aluminumbehuizingen die voorzien zijn van een 2 kHz schakelfrequentie voor eventuele high-speed toepassingen. De serie bestaat uit verschillende keuzemogelijkheden voor uitgangen zoals PNP en NPN welke beide NO of NC geschakeld kunnen worden. De verplaatsingslasers kunnen worden geconfigureerd met behulp van de software.

L-LAS-LT-SL serie

De L-LAS-LT-SL serie van Sensor Instruments omvat verplaatsingslasers in IP67 aluminiumbehuizing die voorzien zijn van 2 kHz voor 2000 metingen per seconde! De sensoren beschikken over digitale schakeluitgangen als aanvulling op een analoge uitgang. De verplaatsingslasers kunnen worden geconfigureerd met behulp van de software.