Filtres
Radar sensoren

Des capteurs radar sont des capteurs qui sont utilisés, par exemple, dans la technologie d'accès et de véhicules, mais aussi dans les processus industriels pour mesurer les niveaux dans les réservoirs, les bassins, les égouts ou les silos. Des capteurs radar peuvent détecter de manière fiable des objets en mouvement ou mesurer des niveaux de liquides ou de matériaux solides, quelles que soient les conditions environnementales telles que les conditions météorologiques ou les températures élevées.

Filtre

WLR serie

De WLR-serie radarsensoren van Staal Instruments zijn de volgende stap in niveaumetingen. Het is de level sensor die klaar is voor Industrie 4.0. Door de ondersteuning voor 2G-networking kan de sensor en alle meetresultaten draadloos en op afstand gemonitord worden. Met ondersteunende software die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie (AI) gebeurt het monitoren niet alleen automatisch maar ook slim.

SMM serie

De SMM serie radarsensoren van Telco Sensors zijn veelvuldig gebruikt in de toegangstechniek. Het gebruik van microgolven zorgt voor een onzichtbare montage en de mogelijkheid om meerdere sensoren in dezelfde ruimte en toepassing te gebruiken zonder interferentie.