De fotocellen uit ons assortiment zijn onder andere afkomstig van Telco Sensors. Telco Sensors est un développeur et fabricant danois d'une large gamme de produits tels que; amplificateurs à cellules photoélectriques, cellules photoélectriques à sonde, cellules photoélectriques à réflecteur, barrières photoélectriques à cellules photoélectriques LT / LR, cellules photoélectriques à fourche et à cadre. Telco Sensors est connu pour sa haute qualité, ce qui est très important pour Sensor Partners erg belangrijk is. De kwaliteit bewijst zich door de ongevoeligheid voor lichtvervuiling en ophopingen van vocht en vuil in de meest uitdagende omgevingen. Als aanvulling hierop zijn de fotocellen waterdicht en kunnen deze tegen een stootje, letterlijk! Waar andere sensoren het begeven door omgevingsomstandigheden zoals schokken, vuil en water gaan de Telco Sensors fotocellen door.

Sensor Partners biedt daarnaast een groot assortiment aan fotocellen afkomstig van Micro Detectors. Micro Detectors is een Italiaanse ontwikkelaar en fabrikant van een breed assortiment aan fotocellen, ultrasoon sensoren, naderingsschakelaars en meer. De technologie, kwaliteit en prestaties van deze sensoren, die voortvloeien uit een lange traditie in deze sector, worden benadrukt door een serviceniveau op basis van snelheid en flexibiliteit. De M.D. sensoren staan bekend om hoe robuust en duurzaam ze zijn, zelfs bij slechte condities.

Als Kennispartner adviseert en ondersteunt Sensor Partners haar klanten in het gebruik van fotocellen en realiseren wij, samen met de klant, ieder jaar weer de meest uitdagende applicaties. Ook voor speciale uitvoeringen en klantspecifieke aanpassingen staan wij graag tot uw beschikking en kunt u altijd telefonisch of via e-mail contacter par téléphone ou par e-mail.

En savoir plus sur de werking van fotocellen

Filtre
 • Émetteur et récepteur

  Émetteur et récepteur

  Photocellules avec un émetteur et récepteur séparés sont placées face à face. L'émetteur envoi un faisceau de lumière infrarouge au récepteur. Lorsqu'un objet interrompt le faisceau lumineux, la sortie est activée.
 • Fotoceltasters

  Fotoceltasters

  Tasterfotocellen kunnen in de markt diverse benamingen hebben, zoals taster, diffuse fotocel, diffuse proximity switch of reflex taster. Het principe van de tasterfotocel berust op objectreflectie. De fotocel maakt dus gebruikt van het gereflecteerde licht van het object dat zich voor de sensor begeeft. Ons assortiment aan tasterfotocellen is zorgvuldig samengesteld uit de meest capabele en veelzijdige sensoren voor de…
 • Cellule photoélectrique à réflexion avec suppression d´arrière-plan

  Cellule photoélectrique à réflexion avec suppression d´arrière-plan

  Fotocellen met een achtergrondonderdrukking werken als fotoceltasters, maar bezitten een extra functie om enkel objecten te detecteren binnen een gedefinieerde zone, van fotocel tot achtergrond.
 • Photocellules à réflecteur

  Photocellules à réflecteur

  Bij retro reflectieve fotocellen, oftewel reflector fotocellen, bevinden de zender en ontvanger zich net als bij taster fotocellen in één behuizing. Echter kijkt de fotocel nu altijd naar een reflector, welke tegenover de fotocel geplaatst wordt. De uitgang van de fotocel wordt actief, zodra zich een object tussen de fotocel en de reflector begeeft. Anders dan met normale reflectieve sensoren…
 • Photocellules d'amplification

  Photocellules d'amplification

  De LT en LR serie van Telco sensors is een serie van versterkerfotocellen. Deze versterkerfotocellen worden aangesloten op PA, PMA of PAB versterkers. Fotocellen met losse versterker zijn beschikbaar in diverse bouwvormen met vaste kabel of connector met een maximaal bereik van 70 meter. Het gebruik van de seperate versterker stelt de gebruiker in staat om gebruik te maken van…
 • Barrières photoélectriques à cadre

  Barrières photoélectriques à cadre

  Comme les photocellules à fourche, les photocellules à cadre sont des capteurs optiques, l'émetteur et le récepteur étant placés directement en face l'un de l'autre dans un boîtier en aluminium en forme de U ou un boîtier à barre transversale fermée.
 • Photocellules à fourche

  Photocellules à fourche

  Vorkfotocellen zijn optische sensoren, waarbij de zender en ontvanger recht tegenover elkaar geplaatst worden in een U-vormige aluminium behuizing. Dit type sensor is door de 5 kHz schakelfrequentie ideaal voor snelle detectie- of teltoepassingen waarbij nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van groot belang zijn. Voor snellere tellingen en metingen zijn er de laser fotocellen met een schakelfrequentie tot wel 300 kHz!