Wouter van Bergen
Wouter van Bergen

Applicatie Specialist

Sinds 2016 ben ik bij Sensor Partners in dienst als Applicatie Specialist. Samen met klanten werk ik aan technische oplossingen voor hun uitdagingen. Dat kunnen bestaande toepassingen zijn, of nieuw te ontwerpen applicaties.

Het is een uitdaging om bij de aanvang van een nieuw project met een frisse blik naar de applicatie te kunnen kijken. Het geeft vooral een kick wanneer ik de klant kan verrassen met een sensoroplossing waar zij initieel nooit aan hadden gedacht…!

In mijn vrije tijd ga ik een technische uitdaging ook niet uit de weg. Ik ben dan graag in de garage te vinden om aan mijn race auto te sleutelen.

Tim
Tim Beernink

Marketing - Applicatie Specialist

Mijn kennis en ervaring op het gebied van sensortechniek deel ik het liefst met zoveel mogelijk mensen. Ik hou van efficiëntie en sla graag spijkers met koppen. Mijn affiniteit met techniek mag ik daarnaast graag combineren met mijn commerciële achtergrond, bij alle marketing gerelateerde activiteiten.

Sandra Vandamme administratie medewerker Sensor Partners
Sandra van Damme

Office Manager BE

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Sensor Partners als Office Manager. Een job die ik heel graag doe aangezien ik mijn dynamiek in mijn werk kan overbrengen door de veelzijdigheid van mijn functie. Professionaliteit & menselijkheid combineren is mijn motto. De klanten op een menselijke manier de service geven die ze verdienen zodat ze bij ieder contact met Sensor Partners er een aangenaam gevoel aan over houden. En ja, af en toe mag er wel eens gelachen worden !

Medewerker marketing Rosa Meertens
Rosa Meertens

Marketing

Als marketeer voor Sensor Partners zit mijn baan bomvol afwisseling. Zo ben ik dagelijks bezig met het produceren en plannen van content, beheren van social media kanalen en het optimaliseren van de website. Hierin kan ik al mijn creativiteit kwijt en zijn er genoeg uitdagingen te vinden.

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met toneel en fotografie.

Roeland
Roeland van Meijl

Business Development

Het is fantastisch om iedere dag te mogen werken in een team waar zo veel kennis en kunde aanwezig is.
Het wordt nóg leuker wanneer dit gebruikt kan worden om specifieke vraagstukken van de klant op te lossen. Dit legt de basis voor het vertrouwen wat nodig is voor een goede en langdurige samenwerking.
Hier hecht ik dan ook erg veel waarde aan.

Ook in mijn privé leven hecht ik hier erg veel waarde aan. Daarom breng ik graag zo veel mogelijk tijd door met mijn gezin en vrienden.

Patrick Thora
Patrick Thora

Business Development BE

Menno
Menno Reijnders

Business Development

Samen met klanten sensorgerelateerde vraagstukken oplossen, dat is mijn passie! Kenmerkend voor mijn aanpak: creatief, oplossingsgericht en proactief.

Dat ben ik ook in mijn vrije tijd. Zo ben ik twee keer per week op de Squashbaan. Als uitlaatklep heb ik thuis drie schatten van kinderen. Deze zorgen er voor dat ik mijzelf nooit hoef te vervelen en leer ik elke dag weer nieuwe ‘hippe’ dingen.

Mariska
Mariska van den Bosch

Administratie

Als administratief medewerker is geen dag voor mij hetzelfde. Door mijn vele verschillende taken zoals orderverwerking, klantencontact en inkoop blijft er genoeg te doen en is elke dag weer een nieuwe uitdaging.

Mijn drijfveer is de beste oplossingen te vinden voor de klanten en voor mijn collega’s.

Margreet Wassink, werknemer Sensor Partners
Margreet Wassink

Office Assistant

Elke dag opnieuw secuur te werk gaan is waar ik van houd. Als office assistant werk ik aan het verpakken en labelen van alle sensoren die onder het Sensor Partners merk vallen. Naast het brand labelen van producten help ik ook bij andere dagelijkse taken op kantoor. Daarbij vind ik het leuk dat ik veel kan helpen binnen het team.

Business Development Marc Giezenberg
Marc Giezenberg

Business Development

Inmiddels ben ik meer dan 12,5 jaar specialist op sensorgebied binnen Sensor Partners en elke dag sta ik weer voor nieuwe uitdagingen.
En laat dat nu hetgeen zijn, wat mij zoveel enthousiasme geeft in mijn werk. Bestaande en ook nieuwe contacten een tevreden oplossing bieden.

Daarnaast kun je mij in mijn vrije tijd vinden in de sportschool, tijdens de winter op de skipiste en kan ik erg genieten van het bourgondische leven.

Joost
Joost Molenschot

Web Development

Ik houd mijzelf bij Sensor Partners bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de verschillende websites binnen de Sensor Groep, zowel op visueel, als technisch en SEO-vlak. Een (online) manusje van alles. Ik vind het leuk om de identiteit van het bedrijf online en offline een gezicht te geven.

In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje met mijn vrienden, speel een potje hockey en geniet met mijn gezin.

Ibrahim Polat

Marketing

Ik houd me vooral bezig met het schrijven van content op de website. Ik heb een voorliefde en belangstelling voor technologie waardoor ik elke dag iets nieuws leer door dagelijks bezig te zijn met inhoud over automatisering.

In mijn vrije tijd houd ik vooral (in oplopende volgorde) van lezen, gamen en het kopen van (nutteloze) gadgets. De overige tijd spendeer ik met vrienden tijdens een dagje uit!