Telemecanique

Telemecanique sensors, dat 90 jaar geleden is opgericht, is een onafhankelijk merk van Scheider Electric. Telemecanique specialiseert zich in industriële sensoren en aanverwante technologie. Ze zijn een globale speler, waarvan de producten wereldwijd gedistribueerd worden.

Het bedrijf helpt hun klanten bij het selecteren van de juiste technologie om zo de beste prestatie en betrouwbaarheid te realiseren voor hun machines. Een applicatievoorbeeld is de detectie van metaalhoudende labels waarin de sensoren van Telemecanique een oplossing bieden.

Telemecanique heeft drie kernwaardes: eenvoud, nabijheid en expertise, hiermee zijn ze een expert geworden in de automatisering.

Bij Telemecanique is men continu bezig met het verminderen van de impact van het milieu op hun producten gedurende de gehele levenscyclus. Hier is het bedrijf toe in staat door de energie en natuurlijke bronnen consumptie van de producten te optimaliseren en door het voorstellen van richtlijnen bij het einde van de levensduur van de producten.

Ook wordt de milieu impact geprobeerd te minimaliseren door technieken toe te passen die in overeenstemming zijn met de internationale standaarden ISO 14001 en ISO 50001.

Telemecanique logo

Meer weten over Telemecanique?

Contactverzoek

Hoe wilt u dat wij contact opnemen?