Z-Laser

Z-LASER is een Duitse fabrikant van lasermodules en systemen voor positioneringsdoeleinden, machine vision, laser projectoren en klant specifieke laser oplossingen (OEM). Al sinds de oprichting in 1985 investeert Z-Laser in de doorontwikkeling van haar laser technologie. Dit resulteert in zeer degelijke Duitse producten van hoogstaande kwaliteit, geproduceerd volgens de laatste stand van techniek.

De decennia aan ervaring in combinatie met de continue onderzoek en ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat Z-Laser over een aanbod aan lasers beschikt die in staat zijn om zo goed als alle applicaties van klanten op te lossen. In samenwerking met de klanten zijn vanaf het begin lasers ontworpen speciaal voldaan aan de eisen en de wensen van het vraagstuk van de klant.

Applicaties waarin de sensoren van Z-Laser een oplossing bieden voor laser vraagstukken zijn bijvoorbeeld de projectie van patronen in leer, de laserprojectie van productie van samengestelde materialen, positionering in de bandenpers, etc.

z-laser logo

Meer weten over Z-Laser?

Contactverzoek

Hoe wilt u dat wij contact opnemen?