Over ons

Over het bedrijf

Sensor Partners is al bijna 30 jaar de toonaangevende leverancier van sensoren. Sensor Partners levert voornamelijk contactloze sensoren, waarmee haar klanten beter kunnen meten, detecteren, bewaken en positioneren. Oftewel waarmee de klanten hun processen algeheel verbeteren en automatiseren.

Sensor Partners werkt uitsluitend samen met A-kwaliteit leveranciers zoals: Z-Laser, Microsonic, Telco Sensors, Haake Technik en Sensor Instruments. Samen met onze partners werken wij voor de meest vooraanstaande nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven. Het klantenbestand van Sensor Partners strekt zich uit over de hele wereld.

Onze missie, visie en kernwaardes

In het bijna 30-jarige bestaan van Sensor Partners is er een werkomgeving gecreëerd die ons kenmerkt én die ons succesvol maakt! Onze werkomgeving wordt gekenmerkt door de volgende punten:

Onze missie:

‘’Het verbeteren van de prestaties en processen van onze klanten door hen de juiste sensoroplossing te bieden en te ondersteunen met een passend advies.’’

Onze visie:

‘’Sensor Partners streeft ernaar de meest gewaardeerde totaalleverancier van contactloze sensoren te zijn. Wij willen samen met onze klanten sensorvraagstukken oplossen met behulp van de nieuwste innovatieve technieken en inzichten. Door te putten uit onze eigen expertise en brede assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten willen wij maximaal succes bieden voor al onze klanten.’’

Kernwaardes:

‘’Als lokaal bedrijf met bijna 30 jaar ervaring staan wij voor continuïteit, innovatiekracht en het ontwikkelen van familiaire lange termijn relaties.’’

 

Familiair: Wij ambiëren om duurzame lange termijn relaties aan te gaan met klanten, medewerkers, leveranciers en andere business partners. Inzet is een gelijkwaardige verhouding, gericht op een lange termijn samenwerking waarin wederzijds begrip en respect centraal staan. In de aanloop naar ‘gelijkwaardigheid’ wordt van elk individu een serieuze investering verwacht. Wat onze (potentiële) klanten van ons verwachten, mogen wij van elkaar verwachten. Commitment, toewijding en de bereidheid om te verbeteren is randvoorwaarde in het realiseren van gezamenlijk succes.

Kwaliteit: Deze kernwaarde vind je terug in alles wat wij doen. De producten die wij leveren, de leveranciers waar we mee samenwerken, maar ook de verwachtingen die onze klanten van ons mogen hebben. Het nakomen van afspraken is cruciaal in een goede samenwerking met klanten en collega’s. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, kwaliteit in communicatie.

Innovatiekracht: In de markt zijn vele sensorleveranciers. Deze zijn druk bezig met het leveren van hun eigen spulletjes. Wij overstijgen het productniveau maar kijken met onze klanten naar het technologische vraagstuk wat hieraan ten grondslag ligt. Door het juiste advies te geven creëren we loyale klanten en besparen wij onze klanten tijd, moeite en geld.

Organisatie

Sensor Partners is in 1991 begonnen als familiebedrijf. Vervolgens zijn er meerdere zusterbedrijven bijgekomen en is in 2014 de Sensor Groep opgericht. Sinds 2019 is Sensor Partners onderdeel van het Zweedse Indutrade.

 

Sensor Groep

Sensor Partners opereert vanuit twee kantoren, gevestigd in Drunen (Nederland) en Zellik (België). Sensor Partners is onderdeel van het overkoepelende Sensor Groep, waaronder ook Sensor BV en VisionPartners vallen. In 2014 heeft de oprichting van Sensor Groep plaatsgevonden. Waar Sensor Partners zich is blijven focussen op het leveren van sensoren en toebehoren voor de industriële automatiseringsmarkt, hebben de zuster BV’s, Sensor BV en VisionPartners andere focus gebieden. Door de specialisatie kan iedere BV maximaal inspelen op de behoeftes en ontwikkelingen bij de klanten.

 

Over Indutrade:

Per 24 juli 2019 is de Sensor groep onderdeel van de Indutrade Groep. Indutrade is een internationale industriële bedrijvengroep die technische (niche) producten verkoopt. De Indutrade-ondernemingen bieden oplossingen voor efficiëntie-, proces- en kwaliteitsverbetering. De Indutrade Groep groeit gestaag door acquisities van goed geleide-, winstgevende bedrijven. Inmiddels zijn er meer dan 200 bedrijven onderdeel van Indutrade. Waarvan er ruim 20 in de Benelux actief zijn.

Reviews

KLANTEN AAN HET WOORD