Thermografie

camera's | service | trainingen

uitgelicht

Handheld thermografie

De kracht van thermografie in de palm van je hand

uitgelicht

Gasfinders

Detecteer gassen contactloos op veilige afstaand

Adviseur spreken?

Onze adviseurs helpen graag bij uw productkeuze of applicatieoplossing.

Waarom Sensor Partners?

UITGELICHT PRODUCT

FLIR T1020

High performance Teledyne FLIR warmtebeeldcamera. Uitgerust met een HD infrarood chip met maar liefst 1024 x 768 infrarode pixels en een temperatuurbereik van -40° to +2000°C.

DE VISIE VAN

Ron van Sambeek

"De wereld van thermografie vind ik fascinerend. Ik help met mijn ervaring en een luisterend oor graag klanten aan de juiste warmtebeeldcamera voor hun toepassing. Daarnaast zoek ik altijd naar nieuwe innovatieve thermografie oplossingen."

KENNIS

WAT IS THERMOGRAFIE

Thermografie is een contactloze meetmethode waarbij men de temperatuur van objecten in kaart brengt. Metingen worden gedaan met  een thermografische camera, ook wel warmtebeeldcamera’s genoemd. De voornaamste toepassingsgebieden zijn industrie, elektrotechniek en gebouwen. Sensor Partners BV heeft naast een breed scala aan producten de ervaring en kennis om je te voorzien van goed advies.

WIST JE DAT

TRAININGEN & SERVICE

Sensor Partners is niet enkel een distributeur van de thermografische merken. Naast het leveren van thermografische camera’s en toebehoren kun je ook thermografische trainingen (ITC) volgen om het beste uit je nieuwe camera te halen. Camera een tijdje in gebruik? Met een servicebeurt is hij weer klaar om betrouwbare metingen uit te voeren.