Botsbeveiliging LAM laser LASE 1000D

Botsbeveiliging

In de landbouw en in de material handling zijn er steeds meer systemen die volledig automatisch werken. De noodzaak voor het gebruik van sensoren voor botsbeveiliging groeit daardoor. Laser afstandssensoren detecteren potentieel gevaarlijke situaties in magazijnen zodat de machines vervolgens worden uitgeschakeld. De LAM 5.21 laser is een kostefficiënte oplossing om een snelle detectie te doen van objecten of personen. Als een object te dichtbij gedetecteerd wordt, wordt het systeem direct uitgeschakeld. Bovendien heeft de LAM 5.21 zowel een speciale Anti-Collision functie als een tandem functie.

Voor botsbeveiliging in toepassingen waar een groter meetbereik nodig is, zijn de SP LAM 50 serie en de LASE 1000D-T/ LASE 1000D-R een uitstekende oplossing. Bovendien bezit de LASE een microcontroller waarmee de laserfuncties kunnen worden geprogrammeerd.

Gerelateerde productcategorieën

Direct hulp van een expert

Onze medewerkers staan in de startblokken om je te voorzien van het beste advies. Vul het contactformulier in en omschrijf je gewenste toepassing zo gedetailleerd mogelijk! Onze experts gaan meteen aan de slag.