Temperatuurmeting van glas in Auto’s

In de Automotive wordt steeds meer gebruik gemaakt van gelamineerd glas om de veiligheid van auto’s te garanderen. Voordat het gebogen glas van de autovoorruit wordt gelamineerd moet eerst een temperatuurmeting van glas in auto’s worden gedaan. De temperatuurmeting is uiterst ingewikkeld en pas mogelijk vanaf 75°C of hoger, dus moet er een afweging worden gemaakt wat de meest geschikte temperatuursensor is voor deze toepassing.

De i-Tec mini of de i-Tec Cube serie zijn een uitstekende oplossing voor het systematisch meten van de temperatuur van voorruiten van auto’s. Daarnaast bevatten deze temperatuursensoren een database waarin metingen worden gemonitord. Afwijkingen van de ideale temperatuur (10-40 graden Celsius) worden door middel van een alarm aangegeven en worden opgeslagen in een logbestand. De i-Tec USB5 is een van de meest breed inzetbare pyrometers en kan op vrijwel alle besturingen en controllers worden aangesloten door de analoge uitgang (4 tot 20mA).

Gerelateerde productcategorieën

Direct hulp van een expert

Onze medewerkers staan in de startblokken om je te voorzien van het beste advies. Vul het contactformulier in en omschrijf je gewenste toepassing zo gedetailleerd mogelijk! Onze experts gaan meteen aan de slag.